Klik op de foto
voor een vergroting
De stacaravans zijn allemaal al op leeftijd, maar het interieur is opgeknapt naar de maatstaven van deze tijd. Zo ligt er in iedere stacaravan  een laminaatvloer en zijn er moderne meubels geplaatst. En elke stacaravan heeft zijn eigen thema, dus het zijn geen saaie standaard inrichtingen !

Wilt u wel uw eigen beddengoed ( lakens, slopen ) meenemen ?
Wij zorgen voor kussens en dekbedden in de stacaravans.

U heeft de keuze uit de volgende 5 verschillende stacaravans :

Voor meer info en foto's click
op de knop van de
desbetreffende
stacaravan
  Stacaravan 1 (SC1 Black & White)

Deze stacaravan heeft een heerlijk ruime woonkamer met slaapbank en keuken, slaapkamertje met stapelbed, ruime douche met toilet en een slaapkamer met 2-persoonsbed. Ruime tuin en terras.De stacaravan biedt slaapruimte aan 6 personen.
 
  Stacaravan 2 (SC2 Maritiem)

Deze ruime stacaravan heeft 5 slaapplaatsen: een slaapkamertje met 2-persoonsbed, een klein slaapkamertje met stapelbed en in de woonkamer is een bank( geen slaapbank ). Ook is er een klein toilet en douche aanwezig.
Heeft een lekker ruime tuin.
 
  Stacaravan 3 (SC3 Kleurig en klein )

Deze stacaravan is het meest geschikt voor klein gezelschap en is eenvoudig ingericht met stapelbed van een 1- en 2 persoonsbed.
Er is geen toilet aanwezig, maar de stacaravan staat niet ver van het toiletgebouw af.

 
  Stacaravan  4 (SC4 Out of Africa)

Deze stacaravan heeft een lekker ruime woonkamer, met een 2-pers. slaapkamertje en 2 kleine kamertjes met stapelbedden. Toilet en kleine douche aanwezig. De blokhut naast de stacaravan biedt slaapplaats aan 2 personen, dus er is veel slaapruimte. Heerlijke prive tuin.
 
  Stacaravan 5 (SC5 Boer zoekt vrouw)

Deze stacaravan biedt ruimte aan 6 personen en heeft een lekker ruime tuin met terras.
Deze stacaravan heeft kamertje met een 2-persoonsbed en een kamertje met een stapelbed. In de woonkamer is er een slaapbank. Er is een klein toilet en douche aanwezig.
 
Pablo Software Solutions
VERHUUR STACARAVANS

./minicamping.html
./tariefmini.html
./boerderij.html
./stacaravan1.html
./stacaravan2.html
./stacaravan3.html
./stacaravan4.html
./stacaravan5.html
./stacaravan.html
./prijslijststa.html
./beschik.html
./huisregels.html
./index.html
./route.html
./contact.html
./Gambia.html
Als toegift hebben we nog in de aanbieding het verblijven in een echte oldtimer toercaravan ( voor de kenners een Constructam ), die op het gewone kampeerterrein staat ( meestal nr.1 ). Kosten : 32,50 /nacht excl. toeristenbelasing 1,20 / nacht en reservering 5,- bij gebruik met 2 personen, auto en stroom. Aanbod is beperkt vanwege plaats op het kampeerterrein dus gewoon even informeren wilt u er gebruik van maken.